Klanten Service en informatie

 • Contact
 • Versturen en leveren
 • Privacy & beveiliging
 • Retourneren en vervanging
 • Bestellen

 

Bedrijf en Contact informatie

Koopjesboom V.O.F.

K.V.K. Nummer:  58220259 BTW   Nummer: 852929766B01 E-mail: info@koopjesboom.nl  Telefoon: 0031184634329 Mobiel:  0031651180371 

Adres: Koopjesboom V.O.F. Lorentzweg 26 2964 LN Groot-Ammers

Deze verstrekte gegevens zijn terug te vinden op de factuur.

Versturen en leveren

Alle kosten van transport, versturen, verzekerd versturen en andere kosten gerelateerd aan leveren worden apart berekend. Koopjesboom V.O.F. verzend met hun webwinkels wereldwijd. Op wereldwijd versturen is het Nederlandse en de Nederlandse regelgeving recht van toepassing. Koopjesboom V.O.F. is niet verantwoordelijk voor extra kosten in andere landen berekend door Douane of andere instanties of Partijen buiten onze verzender om. Wij streven ernaar de kosten zo laag mogelijk te houden.


Levering vindt plaats doordat de zaak in macht wordt gesteld aan de Wederpartij. Na levering gaat het risico van de zaak over op de Wederpartij.
De Wederpartij is verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop hem deze ter hand worden gesteld, tenzij dit ernstige bezwaren of onredelijke kosten met zich meebrengt. (zie hiervoor retour en zicht termijn info onder aan de pagina)
Indien de Wederpartij op de plaats van de levering de zaak weigert af te nemen of nalatig is met het verstrekken van gegevens of instructies, die noodzakelijk zijn voor de levering, zullen de voor levering bestemde zaken worden opgeslagen voor risico en rekening van de Wederpartij, nadat Koopjesboom V.O.F. de Wederpartij hiervan op de hoogte heeft gesteld.


Alle bestellingen bij Koopjesboom worden met de uiterste zorgvuldigheid afgehandeld in volgorde van binnenkomst. Als plaats van levering geldt het door u opgegeven adres bij bestelling.


Voor het verzenden van de artikelen wordt gebruik gemaakt van de pakketpost van PostNL, DPD, Dhl Express of Kiala.

Voor bestemmingen in Nederland vindt de aflevering normaliter plaats binnen 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag).

Voor bestemmingen in Europa geldt normaliter een levertijd van 2-5 werkdagen (maandag t/m vrijdag).

Wereld wijde verzendingen geldt normaliter ook een levertijd van 2-5 werkdagen (maandag t/m vrijdag).

De artikelen worden verzonden nadat de betaling door Koopjesboom is ontvangen tenzij voor de betaal optie achteraf betalen is gekozen.
De uiterste leveringstermijn is 10 (werk)dagen na het plaatsen van de bestelling, tenzij er sprake is van overmacht, via de website bekend gemaakte afwijkingen of situaties welke onbeheersbaar zin voor ons als verkopende partij.

Koopjesboom is verantwoordelijk voor de zending totdat deze door u in ontvangst is genomen. Koopjesboom is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging die ontstaat in het verzend traject.

Retourneren en vervanging

Als u de producten niet wil hebben geld de wettelijke zicht termijn van 30 dagen. Na 30 dagen kunt u het product niet retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.

Verpakken

Wij doen ons uiterste best het door u bestelde product zo goed mogelijk te verpakken. Hiervoor gebruiken wij professionele luchtzakjes voor uitstekende bescherming welke het product op zijn plaats houden en klappen opvangen tijdens transport. Houd deze zakjes buiten bereik van kinderen. Laat ze er zeker niet mee spelen wegens verstikking gevaar. De zakjes kunt u prima hergebruiken als u zelf een pakketje wilt versturen of om te retourneren. Gaat u ze niet hergebruiken Prik dan deze zakjes lek en doe ze bij het afval. (voor het milieu is afval scheiden het advies) Deze zakjes zijn 100% recyclebaar en kunt u hergebruiken.

Controleren pakket aan de deur

De klant is verantwoordelijk voor het controleren van de verpakking zo als het door de verzender voor de deur wordt aangeboden. Wij streven er naar de inhoud zo goed mogelijk te verpakken.

Indien aangepakt bent u verantwoordelijk voor de inhoud van het pakket indien de verzend verpakking dusdanig is beschadigd. Wij houden ons niet verantwoordelijk voor aangepakt pakket met schade of schade aan de inhoud indien het pakket er dusdanig beschadigd uit ziet dat de inhoud beschadigd kan zijn en teven toch word aangepakt.

Neem in geen geval een beschadigd pakket aan en geef het retour mee aan de aanbieder voor de deur. De inhoudt Kan beschadigd dan wel onherstelbaar beschadigd zijn. Neem hierna contact op via het contact formulier en meld de problemen.

U bent verantwoordelijk in alle redelijkheid in te schatten of de inhoud schade kan hebben, een licht gedeukt hoekje of een kras op het pakket is geen reden voor retour. Bij lichte aan de verzend verpakking ook wel om-doos genoemd hebben wij het recht de verzendkosten in rekening te brengen bij de afnemer.

Traceren

Wij werken niet zonder traceer code ook wel Track-Trace of Track and Trace code genoemd. Deze Krijgt u als klant van ons verstrekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de werking van de systemen van derden en kunnen de werking van deze code niet garanderen. Daarvoor zijn wij afhankelijk van de partijen die de systemen van deze code beheren. Bij problemen contacteren wij de verzender en proberen wij alsnog de traceer code werkend te krijgen. Hier zijn geen garanties aan te ontleden. Kijk gerust eens op onze eigen traceer pagina via deze link: Order Volgen

Retour en Voorwaarden bij retour:

Het artikel is in originele staat en in de originele, intacte, nog bruikbare en nette verpakking. U een (kopie) factuur meestuurt in de verpakking eventueel met (kopie) pakbon hetzij een mail met uw bestel bevestiging.

Retour controle Wij controleren de verpakking en de inhoudt van het geretourneerde Pakket bij ontvangst. De medewerkers controleren de inhoudt op compleetheid en beschadigingen en originele product verpakking. Is alles goed bevonden gaan wij over tot het retourneren van de overeengekomen geldsom of een passende oplossing in overleg. Bij voorkeur retourneren wij het door u verstrekte bedrag voor uw aankoop per bank (of eventueel PayPal) indien u uw aankoop bedrag terug wenst te krijgen.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat u het artikel eerst retour meldt via het retour formulier onder vermelding van: Klant nummer, Factuur nummer en Rede(nen) van retour.

Zijn er vragen opmerkingen of tips voel u vrij om ons te benaderen.

Bestellen

Ideal

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankier omgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen.

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 1. U bestelt een product
 2. Kies iDEAL als betaalmethode
 3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 4. U komt direct in het bekende internetbankier programma van uw bank
 5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 7. U ontvangt een bevestiging van uw bank
 8. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
 9. U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is.

 

PayPal 

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat vooral wordt gebruikt door particulieren webwinkels en veilingsites als eBay http://stores.ebay.nl/koopjesboom.

U kunt je aanmelden met een e-mailadres.

PayPal heeft ook een Mobiele app om mobiel te betalen via je Smartphone. U moet wel een PayPal account aanmaken en de daarbij behorende PayPal rekening openen. 

U hebt iets leuks gevonden wat u wilt kopen, hoe nu verder? U heeft de items in de winkelmand geplaatst en gaat ‘afrekenen’. Vervolgens gaat u de gegevens invullen en invullen welke verzend methode en waarheen.  Hierna selecteert u PayPal als betaal methode. Je gaat dan automatisch naar PayPal, U logt in, vult de nodige velden in en accepteert de koop.

De Bestelling is nu gelijk betaald.

Sisow Ebill

Met Sisow Ebill versturen wij u per e-mail de factuur met daarin een directe link naar een online betaalsysteem.

Hoe werkt Ebill?

U plaatst een bestelling op onze website, bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Ebill wilt betalen. Met enkele muisklikken kunt u het bedrag veilig overboeken via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Terug naar boven